Get Seinien sisältä: Runoja, aforismeja, Merijärvi-saaga PDF

By Kimmo Pohjanen

Merijärvisen kirjallisuuden tähti Kimmo Pohjanen on asunut mielisairaalassa sekä ulkomailla ja katsellut niistä paikoista maailmaa. Niistä hetkistä syntyi tämä teos. Teoksessa myös kerrotaan, kuinka syntyi Merijärvi ja Merijärven kansa.

Ai, no, ni

Lueskelen hiljaa Aino Kallasta.
Hän kirjoitteli Saarenmaasta.
Puhui mummoni Aino Kallasta.
Erottaa laki saaren maasta.

Show description

Read Online or Download Seinien sisältä: Runoja, aforismeja, Merijärvi-saaga (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Read e-book online Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita PDF

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish by Katri Kyllönen PDF

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non battling new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän professional gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Seinien sisältä: Runoja, aforismeja, Merijärvi-saaga (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Seinien sisältä: Runoja, aforismeja, Merijärvi-saaga (Finnish Edition) by Kimmo Pohjanen


by Brian
4.3

Rated 4.15 of 5 – based on 23 votes