Download e-book for kindle: Rikollista rakkautta (Finnish Edition) by Marjo Kandelin

By Marjo Kandelin

Keski-ikäinen nainen vastaa netissa "Afganistanissa työskentelevän lääkärin" treffipyyntöön. Kohtaamisen seurauksena herää kiinnostus nettihuijaamiseen ilmiönä. Hän päättää tallentaa keskustelut, havaittuaan miten tehokasta ja toimivaa romanttinen huijaus on ja miten taitavasti se tunnekoukuttaa uhriaan.
Tutustuessaan huijaamisen keinoihin, terapeuttina toimiva nainen kauhistuu. Hän hämmästelee huijarien röyhkeyttä ja toisaalta sitä, miten huijauksen uhreja kohdellaan.
"Toivottavasti kirja saavuttaa niitä ihmisiä, jotka ovat tällaisillle petoksille alttiita sekä niitä, jotka osoittavat mielellään toisia sormella. Ja lohduttaa niitä, jotka ovat tulleet huijatuiksi."

Show description

Read or Download Rikollista rakkautta (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for kindle: Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita by Timo Honkala

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Download PDF by Katri Kyllönen: Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non battling new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän seasoned gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Rikollista rakkautta (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rikollista rakkautta (Finnish Edition) by Marjo Kandelin


by John
4.1

Rated 4.32 of 5 – based on 48 votes