Download e-book for kindle: Pojan poika (Finnish Edition) by Heimo Talponen

By Heimo Talponen

Elämän rikkaudesta, kirjavuudesta.
Sakari selvisi vaikeista ajoista urheilun ja urheiluseuran kavereiden avulla, pääsi opiskelemaan tavoittelemaansa tutkintoa yliopistossa.
Sakari toteutti unelmia eri elämän alueilla: urheilussa, yksityiselämässä, työelämässä, taiteessa. Pettymys yhdellä alueella loi mahdollisuuden toisella.
Tämä on kertomus suurista hetkistä, kokemuksista, unohtamatta yllätyksiä.

Show description

Read Online or Download Pojan poika (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Download e-book for iPad: Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita by Timo Honkala

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Get Tristan ja Isolde (Finnish Edition) PDF

HardPress vintage Books sequence

Get Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish PDF

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non battling new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän professional gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Pojan poika (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Pojan poika (Finnish Edition) by Heimo Talponen


by John
4.5

Rated 4.34 of 5 – based on 37 votes