Get Mihis sitten?: Eihän sitä koskaan tiedä... (Finnish Edition) PDF

By Sofian Kirjoittajat,Liisa Tuovinen,Pentti Viljakainen,Taru Jaakonsaari,Tytti Rintala,Mervi Tarpio,Aarno Liimatainen,Marja Kuosmanen

Sofian kirjoittajien 10-vuotis antologia. Sisältää kirjoittajaryhmän persoonallisia maatamullistavia kirjoituksia, joiden aiheet käsittelevät kaikkea maan ja taivaan väliltä haudanvakavasta taivaalliseen harpunsoittoon.

Show description

Read Online or Download Mihis sitten?: Eihän sitä koskaan tiedä... (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Download e-book for kindle: Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita by Timo Honkala

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Get Tristan ja Isolde (Finnish Edition) PDF

HardPress vintage Books sequence

Katri Kyllönen's Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish PDF

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non struggling with new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän seasoned gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Mihis sitten?: Eihän sitä koskaan tiedä... (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Mihis sitten?: Eihän sitä koskaan tiedä... (Finnish Edition) by Sofian Kirjoittajat,Liisa Tuovinen,Pentti Viljakainen,Taru Jaakonsaari,Tytti Rintala,Mervi Tarpio,Aarno Liimatainen,Marja Kuosmanen


by Joseph
4.0

Rated 4.32 of 5 – based on 43 votes