Download e-book for kindle: LOPUN VIIMEISET (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi

By Aulis Saarijärvi

Mannerlaattojen liikettä oli seurattu pitkään. Maailma ja sen johtajat eivät siihen kiinnittäneet mitään huomiota. Sitten havahdutaan, kun merenpohjasta nouseekin kokonaisia vuorijonoja!
Kuiperin vyöhyke muuttui epävakaaksi. Sieltä irtosi valtavat määrät jäätä ja kiviainesta kohti maan kiertorataa!

Alkoi selviytymistaistelu, jossa useless harvat pystyivät säästymään tsunameilta, jatkuvilta kivi- ja jääpommitutkilta taivaalta ja suoranaisesta tappamisesta jäädäkseen eloon.
Tämä on kertomus suomalaismiehestä.

Show description

Read or Download LOPUN VIIMEISET (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Timo Honkala's Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita PDF

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

New PDF release: Tristan ja Isolde (Finnish Edition)

HardPress vintage Books sequence

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish - download pdf or read online

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non scuffling with iteration ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän professional gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Additional resources for LOPUN VIIMEISET (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

LOPUN VIIMEISET (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi


by Donald
4.2

Rated 4.14 of 5 – based on 48 votes