Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja by Mika Hannula PDF

By Mika Hannula

Romaani Juhani yksi kaksi kolme ja neljä on kolmas teos Mika Hannulan sarjassa, joka käsittelee suomalaisuuden sisältöjä, ja arvoja ja intohimoja, joilla suomalaisuuden sisältöä luodaan ja muokataan. Ensimmäinen on Suomi, suomalaisuus, olla suomalainen (Like 1997) ja toinen Suomalaisuudesta - erään sukupolven tarina (niin & näin 2007). Molemmat perustuivat sekä tieteellisiin tutkimuksiin että ennen kaikkea narratiivisiin haastatteluihin.

Show description

Read Online or Download Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja suomalaisuudesta (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita by Timo Honkala PDF

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Download PDF by Katri Kyllönen: Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non combating new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän seasoned gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja suomalaisuudesta (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Juhani yksi kaksi kolme ja neljä: Romaani Suomesta ja suomalaisuudesta (Finnish Edition) by Mika Hannula


by Christopher
4.5

Rated 4.64 of 5 – based on 50 votes