Download e-book for iPad: Elämän erotiikkaa (Finnish Edition) by Mirja Myllyoja

By Mirja Myllyoja

Runot elämän erotiikasta ja hieman sen vierestäkin,alkoivat syntyä, kun oli aika käsitellä omaa suhtautumistani seksuaalisuuteen.
Suurin osa runoista on vuodelta 2015. Vuosi, jonka aikana kirjoittamalla runoja, käsittelin myös lapsuuden traumaani.
Erotiikkaa käsitellään runoissa hellyydellä ja huumorillakin.

Show description

Read Online or Download Elämän erotiikkaa (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Get Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä: Muisteluita PDF

Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun. Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät.

Get Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi Suomessa (Finnish PDF

Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi on ajankohtainen ja merkityksellinen aihe kouluissa, oppilaitoksissa, työpaikoilla, naapurustoissa ja kaikenkaikkiaan monikulttuuristuvassa yhteiskunnassa. Samalla se on ilmiönä haasteellinen tunnistaa ja tunnustaa. Non scuffling with new release ry:n vuosina 2012-2016 toteuttamassa Etnisten vähemmistöryhmien välinen rasismi-hankkeessa on tutkittu seitsemän professional gradu-tutkimuksen kautta etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin ilmenemistä lasten ja nuorten elämässä tämän päivän Suomessa sekä kehitetty menetelmä etnisten vähemmistöryhmien välisen rasismin vähentämiseksi lasten ja nuorten parissa.

Extra info for Elämän erotiikkaa (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Elämän erotiikkaa (Finnish Edition) by Mirja Myllyoja


by Christopher
4.1

Rated 4.31 of 5 – based on 10 votes